TA DITT B-KÖRKORT UNDER 2-4 VECKOR

INTENSIVKURS

Jag fick mitt körkort på 4 veckor

Jag fick reda på ett krav att skaffa körkort vid anställningsintervju och köpte jag intensivkurs hos Bdriver.se Trafikskola. Nu har jag både körkort och jobb!.

NÄR DIN TID ÄR BEGRÄNSAD!

Är du redo att påbörja din resa mot att ta körkortet? Då är du varmt välkommen att boka vår effektiva och lärorika intensivkurs! Hos oss på Bdriver.se Trafikskola är du alltid i trygga händer - Vi ser till att du lär dig allt som krävs för att du ska lyckas!

SKRÄDDARSYD OCH FLEXIBEL

INTENSIVKURS BIL
DETTA INGÅR I INTENSIVKURSEN
 • 15-45 Körlektioner baserat på förkunskaper och erfarenhet
 • Inskrivning för manuell eller atumat
 • Nivåkontroll lektion
 • Utbildningsmaterial för teori
 • Riskutbildning del 1
 • Riskutbildning del 2
 • Fordonslektion
 • Utbildningskontroll
 • Lån av bil vid körprov en gång
 • Inklusive en gång provavgifter hos trafikverket
 • Avbetalning 36 månader via Klarna
 • Ombokning: Giltigt i 12 månader
2-4 VECKOR
HUR KOMMER JAG IGÅNG?

Vi på Bdriver.se Trafikskola brinner för att du som elev hos oss ska få den körkortsutbildning som passar bäst för just dig. För att kunna erbjuda det ser vi till att erbjuda personligt anpassade utbildningar, där såväl planering och upplägg som strategi och genomförande utgår från dina behov och förutsättningar – allt för att du ska lyckas!

Intensivkurs är det bästa alternativet för dig som vill nå ditt mål om att ta körkort så snabbt och effektivt som möjligt.

Innan vi påbörjar din intensivkurs för körkort genomför vi alltid en nivåkontroll! Vid detta tillfälle får du träffa en lärare som utvärderar din nivå, presenterar hela utbildningen samt berättar vad som förväntas av dig som elev. Om du tidigare har övningskört privat kan du självklart ta med din handledare så ni tillsammans kan få svar på alla frågor som rör intensivkursen.

Efter nivålektionen får du reda på hur långt du har kommit i din körkortsutbildning, följt av en uppskattning om hur många lektioner och rekommenderat antal veckor din intensivkurs bör pågå för att du ska ha möjlighet att klara teoriprov och uppkörning hos Trafikverket! Vi anpassar oss efter dina önskemål och planerar därefter tillsammans din intensivutbildning så intensivt som du önskar på en, två, tre, eller fyra veckor.

Under intensivkursen går vi tillsammans med dig igenom alla moment som krävs för att du ska klara uppkörningen. Din trafiklärare ger dig hela tiden tips och råd kring vad du ska tänka på och hur du kan gå tillväga för att bli en bättre och säkrare bilförare. Det är väldigt viktigt att du kommer utvilad och väl förberedd till dina körlektioner, oavsett vilken körkortsutbildning det gäller.

VARFÖR GÅ INTENSIVKURS?
 • Fördelen med att gå en intensivkurs hos oss är att den är helt anpassad efter dina behov och önskemål, du spar tid och tar körkortet snabbt och effektivt. Genom att utbildningen är koncentrerad, intensiv och utan avbrott så är inlärningskurvan brant, och du som elev utvecklas i snabb takt.

  Vår intensivkurs vänder sig till alla nivåer såsom nybörjare, till de som önskar repetera och friska upp sin körning eller är i behov av att ta körkort på nytt.

  Tack vare vår effektiva intensivkurs kan vi lägga mer tid på det som är roligt – att köra bil! Vår utbildningsform är väldigt uppskattad av såväl nuvarande som tidigare elever – ta del av den du också genom att påbörja din körkortsutbildning hos oss!

 

HUR LÅNG ÄR DIN INTENSIVKURS?

Innan intensivkursen sätter igång ser vi på Bdriver.se Trafikskola alltid till att genom en nivåkontroll klarlägga vilken kunskapsnivå du ligger på och behovet av antal lektioner för att lyckas slutföra din utbildning. Baserat på din nivå samt hur långt du kommit i din körkortsutbildning rekommenderar vi dig att gå vår intensivutbildning under en, två, tre eller fyra veckor. Tillsammans gör vi en individuell planering av vi vilka veckor som passar bäst för dig samt hur intensivt du önskar genomgå din utbildning.

Vårt mål är att alla våra elever ska gå härifrån med körkortet i hand!

HUR FÅR JAG STÖD GENOM HELA UTBILDNINGEN?

Efter nivåkontroll vet vi hur långt du har kvar av din körkortsutbildning och kan därför planera in när du beräknas klara teoriprovet och uppkörningen

När du går en intensivkurs för körkort hos oss på Bdriver.se Trafikskola ser vi till att vara ett stöd genom hela din utbildning, och hjälper till att boka in obligatoriska moment såsom Riskutbildning del 1, Riskutbildning del 2, teoriprov och uppkörning.

VAD HÄNDER EFTER INTENSIVKURSEN?

Efter intensivkursen har vi gått igenom alla nödvändiga moment som du ska klara av för att lyckas med kör- och teoriprov! Efter din utbildning gör vi en utbildningskontroll, vilken går till på precis samma sätt som en uppkörning – vi ser till att du är förberedd och redo inför det som komma skall! Om du efter utbildningskontrollen fortfarande känner dig osäker på någon del av körkortsutbildningen kan du självklart komplettera med ett par körlektioner innan körprovet.

VAD KOSTAR EN INTENSIVKURS?

2 W DRIVER
2 W D
24950;- Inkl. moms
15X50min Körlektioner
X50 min Nivåkontroll lektion
Körkortsteori
Riskutbildningar 1&2
1 Lån av bil vid körprov
Inklusive en gång provavgifter
3 W DRIVER
3 W D
37250;- Inkl. moms
30X50min Körlektioner
X50 min Nivåkontroll lektion
Körkortsteori
Riskutbildningar 1&2
1 Lån av bil vid körprov
Inklusive en gång provavgifter
4 W DRIVER
4 W D
$ 49950;- Inkl. moms
45X50min Körlektioner
X50 min Nivåkontroll lektion
Körkortsteori
Riskutbildningar 1&2
1 Lån av bil vid körprov
Inklusive en gång provavgifter